!! Vooraankondiging voor Roof-vissers!!

Alle roofvissers opgelet: Er komen dit jaar een aantal grote roofviswedstrijden aan, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Hieronder al enkele wedstrijden die in het verschiet liggen.

Op 26 april 2020 : de “OVM Challenge 2020”

Een bellyboatwedstrijd op het Oostvoornse Meer in gesloten roofvisseizoen. We wachten nog op de laatste vergunning, maar zodra deze vergund is mogen deelnemers elektramotoren (fluistermotoren) gebruiken tijdens de wedstrijd. Naast mooie prijzen, zal het ook feestelijk afgesloten worden.

14 juni 2020 : “Streetfishing wedstrijd” in Rotterdam – Centrum
11 oktober 2020: Streetfishing wedstrijd in Rotterdam - Delfshaven

Een tweetal losstaande streetfish-wedstrijden in Rotterdam. De eerste in Rotterdam Centrum, de tweede in het gebied Delfshaven, eveneens in Rotterdam. Tijdens deze streetfishwedstrijden zal de App “Score Fishing” gebruikt worden. De aanschaf van deze App ontvangt u van ons terug, maar deze zal zeker een extra element aan deze wedstrijden toevoegen. Naast de prijzen, zullen dit zeker uitdagende wedstrijden worden.

Hou onze website (en facebook) in de gaten.
Zodra de inschrijvingen zijn geopend, zullen we dit direct publiceren!

Copyright © 2020 HSV Groot Rotterdam. Alle rechten voorbehouden.