Annulering activiteiten en wedstrijden

Corona

Vanwege de genomen maatregelen van onze overheid, én de oproep van de RIVM, hebben wij als vereniging besloten om onze wedstrijden en activiteiten tot en met 17 april te annuleren, of te verplaatsen.

De afgelopen weken, maar vooral de afgelopen week, is ook ons (vis)waterrijk landje op z’n kop gezet. Het wereldwijd verspreidende virus heeft ook in ons land duidelijke gevolgen.
Ook onze verenigingen heeft uiteraard gehoor gegeven aan de adviezen die onze landelijke medische experts de RIVM, en de genomen maatregelen van onze ministerie. Diverse activiteiten zijn reeds geannuleerd.

Dit betekent dat al onze wedstrijden, vislessen, workshops en lezingen tot en met 17 april niet zullen doorgaan. Ook de (fysieke) vergaderingen van ons bestuur zijn geannuleerd, en zullen belangrijke zaken vooral per email en telefoon behandeld worden.
Of er na deze datum nog annuleringen plaatsvinden, of dat we nog andere maatregelen moeten nemen, is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het Corona COVID-19 in ons land en de maatregelen die onze regering zal afgeven.

Gaat u vissen?
Verblijven in de natuur is natuurlijk heerlijk, zeker als er dan ook nog een visje te vangen valt.
Zeker als je al een week binnen heb gezeten. Maar hou u dan ook aan de richtlijnen. Hou afstand van elkaar, zoek geen drukke plekken op en hou je alle regels die lokaal en landelijk gelden!
Niet alleen voor jezelf, maar net zo veel voor een ander.

Heeft u zich voor een activiteit of wedstrijd ingeschreven, en vraagt u zich af of deze doorgaat, kunt u een email sturen naar .
Uiteraard doen wij alle mogelijke moeite om onze activiteiten op een later tijdstip te laten plaatsvinden, maar zal vanzelfsprekend afhankelijk zijn van de verdere instructies van onze ministerie.

Namens het bestuur HSV Groot Rotterdam:
“Bescherm jezelf, je naasten én anderen: hou 1,5 meter afstand als je toch je thuis verlaat!”

Copyright © 2020 HSV Groot Rotterdam. Alle rechten voorbehouden.