Uw HSV Groot Rotterdam lidmaatschap 2022, betaalverzoek en de Vispas’22

Op maandag 1 november heeft u per SMS, E-mail of per post het betalingsverzoek ontvangen.

Automatische incasso:
Indien u een automatische incasso machtiging heeft afgegeven dan zal in de eerste week van november de incasso aan uw bank worden aangeboden.
De verwerking door Uw bank kan maximaal 5 werkdagen in beslag nemen, dus geen problemen indien u binnen een of twee dagen nog geen afschrijving op uw bankafschrift heeft aangetroffen…
Geen Automatische incasso:
Heeft u geen incasso machtiging afgegeven dan verzoeken wij u het lidmaatschapsgeld in de maand november over te maken, dan kunnen wij zorgdragen voor een snelle verzending (begin december) van de Vispas 2022
Bij voor uw lidmaatschap van het jaar 2022 bij HSV Groot Rotterdam ontvangen.
Bij betaling voor 13 december kunnen wij u zelfs garanderen dat u de Vispas nog ruim voor de Feestdagen in uw brievenbus zal aantreffen.

Contact met de ledenadministratie:
Bij eventuele vragen en/of opmerkingen verzoeken wij u dit zoveel via het contactformulier te doen.
Wij streven om uiterlijk binnen 72 uur na ontvangst van het formulier u te kunnen beantwoorden.
Bij deze correspondentie dient u te allen tijde uw Vispasnummer, naam en geboortedatum te vermelden, dit om u zo snel als mogelijk te kunnen helpen.
Telefonisch contact naar ledenservice:
Voor onze Nederlandstalige leden hebben wij ook dit jaar weer als extra service ook een aantal extra telefoonnummers op werkdagen tussen 10:00uur en 17:00uur actief.
Deze nummers zijn:06 41 42 65 70 en 06 41 42 65 57. (Even niet bereikbaar? Probeer het later nog eens een keer!).
Ook bij telefonisch contact altijd het gesprek aanvangen met het vispasnummer, naam en geboorte-datum, zodat wij direct gericht uw vraag kunnen behandelen en beantwoorden.
Telefonisch en e-mail contact verenigingszaken:
Uiteraard is er ook een informatienummer van het bestuur inzake vragen over de vereniging, viswater. De contactnummers zijn: 06-12748454 of per e-mail: info@groot-rotterdam.nl
Onlinecontact:
U kunt ook zelf kleine wijzigingen, zoals een adreswijziging of aanpassing van een banknummer, online doen namelijk via de volgende link: https://www.mijnsportvisserij.nl
Daar dient u zich eerst aan te melden om daarna de veranderingen door te voeren, maar uiteraard is e-mail contact opnemen met de ledenadministratie ook wel zo eenvoudig en snel!
Website:  https://groot-rotterdam.nl/contact/contactformulier-ledenadministratie
Meer informatie (vragen/antwoorden), zie vraag/antwoord pagina.

De Penningmeester HSV Groot Rotterdam

Veel gestelde vragen:
Vraag 1: Ik ontving het betaalverzoek op maandag 1 november en ik zie dat het lidmaatschapsgeld niet met een automatische incasso wordt geïnd wat te doen?
Antwoord 1: Indien u een automatisch incasso toestaat dan; verzoeken wij u naast dat u dat aangeeft op het betaalverzoek als uw keuze, dit ook even te melden aan de ledenadministratie, zodat dit ook voor de volgende jaren goed in het systeem wordt verwerkt.

Vraag 2: Ik heb het betaalverzoek ontvangen, maar ik zie geen verdere informatie inzake een nachtvis of 3e hengel vergunning, hoe zit dit?
Antwoord 2: Omdat wij als vereniging de gehele ledenadministratie verzorgen kunnen wij nu nog niet een nachtvis vergunning en/of 3e hengelvergunning in hetzelfde betaalverzoek meenemen, dit omdat wij alleen de basisvergunningen aangeleverd krijgen.
Overigens is het nachtvissen gratis in het viswater van HSV Groot Rotterdam en de stichting en is de 3e hengel niet toegestaan. Mocht u toch een nachtvis – en/of 3e hengelvergunning willen kopen dan kunt u dit online doen op dit website: https://www.sportvisserijnederland.nl/vispas/nachtvis-derde-hengeltoestemming.

Vraag 3:
Ik heb een betaalverzoek ontvangen maar ik wil eigenlijk mijn lidmaatschap beëindigen en dus ook geen contributie betalen dus ook geen Vispas 2022 ontvangen, wat te doen!?
Antwoord 3: Zoals al in alle communicatie via de vereniging en Sportvisserij Nederland staat vermeld moet men indien men het lidmaatschap niet wenst te verlengen reeds voor 1 oktober in het jaar voor het volgende kalenderjaar het lidmaatschap (bij voorkeur per e-mail aan support@groot-rotterdam.nl ) opzeggen.

Vraag 4: Waarom deze werkwijze bij opzeggingen?
Antwoord 4: In de loop van oktober worden de nieuwe Vispassen reeds vervaardigd om deze Vispassen na betaling tijdig bij de leden te kunnen bezorgen. Absoluut geen onwil maar puur een zaak om maximaal zekerheid te hebben dat leden die voor 1 januari betalen, al op 1 januari met de juiste papieren op zak kunnen gaan vissen!
Overigens deze handelswijze wordt in alle hengelsport-verenigingen toegepast.

Vraag 5: Hoe kom ik aan boekjes met daarin al het landelijke en verenigingswater?
Antwoord 5: Wij zijn al sedert 2019 steeds meer digitaal gaan werken. Dat kan men zien aan de wijze van facturatie van het lidmaatschapsgeld, maar zeker ook ten aanzien van het distribueren van de boekjes met het viswater waar jaarlijks ook aanvullingen op worden uitgegeven.
Deze boekjes zijn te downloaden vanaf onze website, maar daarnaast zijn deze nog altijd in de papieren vorm op vertoon van de Vispas gratis te verkrijgen bij onze wederverkopers, zij hebben deze boekjes altijd in ruime mate voorhanden.
Ook kunnen wij de boekjes tegen een kleine (€ 3,50) opsturen.
Stuur een e-mail aan de support@groot-rotterdam.nl en na ontvangst van de betaling komen de boekjes naar u toe.

Copyright © 2021 HSV Groot Rotterdam. Alle rechten voorbehouden.