Vierde grote havenwedstrijd HSV Groot Rotterdam

Op zondag 29 oktober staat alweer de 4de havenwedstrijd op het programma. Ook dit jaar wordt er weer gevist aan de Parkhaven en aan de Schiehaven. Aan de Parkhaven worden maximaal 20 visplaatsen uitgezet. Gevist gaat er worden van 8.00 uur tot 13.00 uur .

Wij vissen in parkeerzone 560 en zondag is het parkeren op die locatie vrij tot 12 uur. Voor iedere deelnemer wordt een parkeerontheffing aangevraagd voor na 12 uur. De extra kosten worden grotendeels door HSV Groot Rotterdam betaald.

Inschrijven kan tot 28 oktober door 20 Euro over te maken op bankrekening NL14INGB0000080375 t.n.v. HSV Groot Rotterdam en door een e-mail te sturen naar witvissen@groot-rotterdam.nl met de opgave van het autokentekennummer in verband met de parkeerontheffing. De betaling dient direct na ontvangst van bevestiginginschrijving plaats te vinden.

Prijsuitreiking in Café ‘aan Zet’ Schiedamseweg 1, 3026AA Rotterdam.

Om wildplassen te voorkomen wordt er per vak een urinoir geplaatst. De prijsuitreiking is om 14 uur direct na het vissen in eetcafé Verhip.

Vooraf wordt er om 6.45 geloot voor het parkeerterrein bij:
Eetcafe Verhip
Sint-Jobsweg 21
3024 EH Rotterdam.

Er worden maximaal 7 vakken uitgezet van 10 plaatsen.

De prijzen bedragen:
€ 50,- voor de vak winnaar,
€ 40,- voor nummer 2,
€ 30,- voor nummer 3 en
€ 20,- voor nummer 4.

De overal winnaar krijgt nog een bonus