Skip to main content

Events Calendar

Download as iCal file
2e roofvisdag roofvisser van het jaar 2018
Sunday 26 August 2018, 07:00
Hits : 212
by
Contactpersoon arie meijer

 

26-8-2018 roofvisdag Voorne & Putten.

 

 

 

Deze dag zal de 2e wedstrijd gevist worden op geheel Voorne & Putten en deze zal mee tellen voor de titel Roofvisser van het jaar Groot Rotterdam.

 

Er mag deze dag uitsluitend met  kunstaas en doodaas gevist worden met max. 2 hengels, en alleen snoek, snoekbaars en baars tellen mee.

 

 De plaats waar deze dag gevist zal worden zijn de wateren op het eiland Voorne & Putten waar bekende stekken zijn zoals het Brielse meer, Haringvliet, voedingskanaal, Kanaal door Voorne en de wateren rond Abbenbroek  waar zeer grote snoekbaarzen en snoek te vangen zijn.                                         Let wel op, niet in elk water mag je vissen, dus kijk je vergunning na.

 

 Verzamelen is tot uiterlijk 7.15 uur bij De Zalmforel, Oud Hoenderhoeksedijk 3, Geervliet, of kijk even voor de routebeschrijving op www.dezalmforel.nl

 

 Het is vissen  07.30 uur tot 15.00 uur  en we komen dan weer rond 15.15 uur terug bij De Zalmforel voor de uitslag en de ere prijs van deze dag.

 

 

 

Deelname voor deze dag is € 3,00 p.p. en het inleg geld wordt verdeeld 2/3 voor de winnaar en 1/3 voor de grootste vis van de dag, dus neem gepast geld mee a.u.b.

 

 

 

Maak een duidelijke foto van je vangst die op een  onthaakmat ligt, met een duidelijke aanduiding van een meetlat of meetlint, zonder onthaakmat wordt je vangst niet geteld!

 

Een goede onthaak tang of kniptang is natuurlijk een must voor deze dag.

 

 Opgave & informatie voor deze dag kan uitsluitend via mail roofvissen@groot-rotterdam.nl

 

 

 

 Deelname is voor eigen risico en Groot Rotterdam kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade.

 

 

 

Namens de roofvis afdeling Arie Meijer, Hans Snelleman en Thijs Blaauw.

 

Location De Zalmforel
Oud Hoenderhoeksedijk 3
Geervliet
Zuid Holland
Nederland
roofvissen@groot-rotterdam.nl