Verslag snoekdag Voorne & Putten 3-12-2016

Vroeg in de ochtend om 7 uur kwamen de eerste vissers zich melden bij Hengelsport Molenberg in Spijkenisse om de eerste snoek dag van Voorne & Putten te gaan vissen, het weer was gewoon goed met een lichte nachtvorst en nagenoeg geen wind.


Onder het genot van een bakje koffie werden er nog mededelingen gedaan en daarna gingen de 16 aangemelde vissers op pad, ze konden op het gehele eiland Voorne & Putten gaan vissen maar moesten wel rekening houden met de bepalingen in hun vergunning, want jammer genoeg valt het meeste polderwater bij andere hengelsportverenigingen in hun beheer.
Op de afgesproken tijd 16.30 kwam iedereen weer terug bij de verzamelplaats, en werd er druk gesproken over die grote snoeken die gemist waren, er waren ook nog 2 zeer mooie snoekbaarzen gevangen op kunstaas, maar die telde deze dag niet mee.
Erik Brandwijk die de meeste aantal centimeters gevangen had 4 snoeken met een totaal van 302 centimeter kreeg uit handen van de roofvis coördinator Arie Meijer de felbegeerde snoektrofee die beschikbaar was gesteld door het bestuur van Groot-Rotterdam, een goede 2e was onze vriend uit België Jeff van Wiggelen die deze dag zijn zoon te slim af was met ook 4 snoeken met totaal 271 centimeter.
De grootste snoek van 87 cm was gevangen door Arie Meijer.

Hengelsport Molenberg uit Spijkenisse had voor deze mensen mooie prijzen belangeloos beschikbaar gesteld en daarom wil de roofvis afdeling hem bedanken voor het openstellen van zijn winkel voor de vissers en de koffie

Zoeken