Verslag 6e roofviswedstrijd 12-10-2017 Voorne & Putten.

Deze 6e wedstrijddag begon al met het verzamelen om 07’00 uur bij hengelsport Molenberg in Spijkenisse om de wateren van Voorne & Putten te bevissen.


De gehele week is er overal goed gevangen zowel met kunstaas als doodaas dus kon het deze dag niet meer stuk en dat met een verwachte temperatuur van 20 graden.
Op de mobiel bleef het erg stil, niemand waagde zich er aan om maar iets over de vangst te zeggen, want de stek moest geheim blijven zo aan het einde van de competitie, er moest op deze voorlaatste wedstrijd uitgehaald worden, de een had baars nodig de ander snoekbaars of snoek.

Snoek1 Arie 0001
Tegen de klok van 16’00 uur hadden we afgesproken dat we weer bij elkaar  zouden komen, en de coördinatoren konden aan hun werk beginnen met het tellen, foto’s bekijken en een uitslag maken,
Er was natuurlijk ook nog het een en ander meegemaakt door de deelnemers deze dag, Cees van Beekom toverde zowaar een dikke meter paling op de kant gevangen aan doodaas, helaas telde deze vis niet, ook Jan Oosterhuis kwam met een roofblei op de proppen van maar liefst 71cm en ook deze telde niet voor het klassement.
Uiteindelijk na telling en controle bleek dan toch dat Jan Oosterhuis als dag winnaar het fel begeerde bord wat door het bestuur van Groot Rotterdam ter beschikking was gesteld uit handen van Arie in ontvangst mocht nemen, tevens kreeg Jan een mooi groot roofvis schepnet dat was aangeboden door Stefan van Hengelsport Molenberg aangeboden door zijn prestatie deze dag.
winnaar 0001
De vangsten waren deze dag aan de magere kant er waren maar 3 snoeken gevangen en wat baars en snoekbaars.

De roofvisafdeling zou graag Hengelsport Molenberg willen bedanken voor het vroege tijdstip van opening en de koffie en de prijs, ook danken wij de deelnemers voor hun gezellige aanwezigheid en voor hun deelname.

Vriendelijke groet de roofvisafdeling.

Zoeken