Verslag 1e Roofviswedstrijd 19-1-2019

De kop is er van af, op een ijzige zaterdag morgen verzamelde zich 16 vissers vroeg in de ochtend  bij Hengelsport Rotterdam om een gooi te gaan doen naar de titel roofvisser van het jaar 2019.


Verzamelen
Het visgebied voor deze dag was vrij, dat wil zeggen dat in alle wateren van Groot Rotterdam gevist kon worden deze dag, iedereen kon zijn eigen favoriete stek uit kiezen.
De verwachtingen waren hoog ja zeer hoog deze dag.

Na een lekkere bak koffie van Richard in de winkel gingen de mannen op pad,  een paar uur bleef het stil op de telefoon, dat voorspelde niet veel goeds, Zou het dan toch aan de hoge luchtdruk liggen of gingen de vissen in de wintermodus door de verwachte vorst periode die precies deze dag in ging vallen. We zullen het nooit weten en dat is maar goed ook, want dat maak het vissen zo mooi.

Klokslag 16.00 uur was iedereen terug op de verzamelplek en konden de foto’s bekeken worden door Benjamin Pelt, het waren mooie foto’s van knappe vissen, maar het waren er niet veel vandaag. Vreemd genoeg werd er in de havens niets gevangen, geen baars en geen snoekbaars, de polder daar moesten we zijn vandaag en het was stug, zeer stug.

Ricardo Kalle, kon de grootste snoek vangen deze dag een mooie vis van 109cm.
Grote snoek
Dit was goed voor de zak met geld van grootste vis.
Dat Ricardo een goede zeevisser is dat wisten we al maar als roofvisser kan hij ook wel zijn mannetje staan.
Hij won het dag klassement  en het befaamde ere bord en de zak met geld met een totaal van 164 cm.
De winnaar

Tevens stelde Hengelsport Rotterdam een waardebon beschikbaar voor de dag winnaar en een bon voor de 13 jarige Dylano als aanmoediging prijs.
De vissers willen Richard hartelijk danken voor de vroege opening van zijn winkel en voor de koffie en bonnen, want ga maar eens op straat verzamelen in de ijzige kou die er deze dag in kwam knallen.

Kijk voor de verslagen en nieuws regelmatig op de site van Groot Rotterdam bij de Roofvisafdeling om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Vriendelijke groet namens de Coördinatoren.

Zoeken