Verslag 2e Roofviswedstrijd 2-6-2019

Zondag ochtend om 06.45 stonden de deelnemers te trappelen om op de verzamelplaats De Zalmforel in Geervliet zich in te laten schrijven voor deze zomerwedstrijd.


Dat het zomer was deze dag konden we wel merken want de thermometer gaf deze dag 31 graden aan, maar dat weerhield de 16 vissers niet om even lekker een dagje te gaan vissen.
Roofvis 2 Juni 2019 008 0001

Klokslag half 8 gingen ze op pad en kozen stekken uit op het gehele eiland Voorne & Putten, en dat daar vis zit wisten de vissers al uit eerdere wedstrijden die er gevist zijn.

Sebastiaan van Wichelen had in zijn 2e worp al een mooie snoek van 72 cm, dat beloofde wat voor deze dag, ook Martijn Nuis kwam al snel via de telefoon melden dat die meerdere vissen had.

De zon deed zijn best om het record te breken als warmste dag op 2 juni, en dat was het ook maar de wind zorgde ook voor dat de warmte niet als echt heet werd ervaren gelukkig.

Klokslag 15.15 waren de vissers weer binnen op de verzamelplek en konden de verhalen en foto’s bij de coordinatoren getoond worden, en het waren knappe vissen die deze dag trek hadden, en kunstaas was duidelijk het topaas deze dag dus de doodaas vissers hadden pech.
Roofvis 2 Juni 2019 003 0001

Adrie Weesie had duidelijk nog het vangen te pakken dat die in Noorwegen gedaan had in het gesloten seizoen, hij werd dag winnaar met 4 vissen met een totaal van 285cm, en hij had ook nog eens de grootste vis van de dag een snoek van 94cm dus beide zakken met geld gingen naar hem toe.
Roofvis 2 Juni 2019 010 0001

Totaal waren er 21 vissen gevangen waarvan 11 snoeken, 7 snoekbaarzen en 3 baarzen.

We willen graag Marcel van De Zalmforel en zijn vrouw bedanken voor hun vroege openstelling voor de vissers van Groot Rotterdam op hu vijver en ook het bestuur voor het beschikbaar stellen van de ere prijs.

We gaan jullie graag zien op een van onze wedstrijden en kijk regelmatig op de site van de roofvisafdeling van Groot-Rotterdam.

Vriendelijke groet namens de coordinatoren; Arie, Hans en Martijn

Waar mag ik vissen?

Volg ons!

Blijf op de hoogte met:

Copyright © 2020 HSV Groot Rotterdam. Alle rechten voorbehouden.
Website verzorgd door Lucians met tekeningen van Ivan Oroz