Verslag 4e roofviswedstrijd Voorne & Putten 19-10-2019

Deze 4e wedstrijd van de roofvisafdeling vond plaats in de wateren van Voorne en Putten. Hengelsport Molenberg was al om 07.00 uur open om de deelnemers te ontvangenmet een heerlijk bakje koffie.

Om precies 07.45 uur ging iedereen naar zijn stek toe om de roofvissen, die ze nog nodig hadden, te kunnen vangen Het regende stevig deze ochtend maar rond een uur of 10 werd het wat droger en aangenamer om te vissen. 
De berichten op de App bleven stil erg stil, was dit omdat een ieder het te druk had met vangen of werd er slecht gevangen deze dag? Tegen het middaguur kwam de eerste foto binnen , dat was een grote vis maar hoe groot die was konden we op deze foto niet zien.
Daarvoor moesten we wachten tot 16.00 uur, dat was het moment dat we afgesproken hadden om weer bij hengelsport Molenberg te verzamelen om de vangsten te laten registreren.
DSC05338 0002
Martijn Nuis kon een foto tonen waar een snoek te zien was van 110cm, deze foto’s werden op deze dag gecontroleerd door Mike & Mike van hengelsport Molenberg.
Ook konden ze melden dat Jeroen Boon goed op dreef was deze dag met zijn zelf gemaakte kunstaas, wat een mooie juweeltjes zijn dat, hij kon zomaar 10 snoeken laten zien. Dat was goed genoeg om dag winnaar te worden met een totaal van 623 cm.
DSC05336 0001
Martijn kreeg dus de zak met geld voor grootste vis en Jeroen kreeg de ere prijs die beschikbaar gesteld werd door het bestuur van Groot Rotterdam en de zak met geld voor dag winnaar.
Vissers bedankt voor jullie deelname, het zal erg spannend worden op de 5e wedstrijd waar de roofvisser van het jaar 2019 beslist zal gaan worden.

Vriendelijke groet namens Arie, Hans en Martijn.

Waar mag ik vissen?

Volg ons!

Blijf op de hoogte met:

Copyright © 2020 HSV Groot Rotterdam. Alle rechten voorbehouden.
Website verzorgd door Lucians met tekeningen van Ivan Oroz