Skip to main content

Jeugd Roofviskampioen van HSV Groot Rotterdam is uitgesteld

Op zaterdag 20 juli 2024 stond het 2de HSV Groot Rotterdam Jeugd Roofviskampioenschap gepland. Vanwege organisatorische redenen is besloten om dit event te gaan verplaatsen naar later dit jaar. Zodra de nieuwe datum bekend is wordt deze gepubliceerd op de website en op de Facebookpagina.

Een dag waarin de jeugdigen ondersteund worden door NKS-deelnemers en de strijd met elkaar aangaan om deze prestigieuze titel.

Deze dag gaat van start om 8.30 uur met een briefing voor de captains en de deelnemers. Om 9.00 uur wordt het ruime sop gekozen en gaat de wedstrijd van start. De technieken waar de deelnemers mee in aanraking zullen komen is divers en wordt overgelaten aan de captains.

De jeugd hoeft tijdens deze dag geen hengeluitrusting mee te nemen. Wel is het aan te raden om je te kleden naar de weersomstandigheden op deze dag.

Het betreft een wedstrijd op de drie meest bekende roofvissoorten: snoek, snoekbaars en baars. Deze zullen per deelnemer via een ‘catch, foto en release systeem’ ter meting worden aangeboden aan de controleurs. Degene met het meeste aantal milimeters vis wordt gekroont tot Jeugd Roofviskampioen van HSV Rotterdam.

De wedstrijd zal eindigen om 15.00 uur waarna er een lekkere BBQ en de prijsuitreiking volgt op de locatie waar alle deelnemers de gelegenheid hebben om bij te praten. De NKS-captains zullen bij deze BBQ aanwezig zijn om de eventuele vragen van de jeugd te beantwoorden en ze te voorzien van verdere tips en trucs.

Er is maximaal plaats voor 25 jeugdige deelnemers die minimaal 12 jaar en maximaal 18 jaar oud dienen te zijn en in het bezit moeten zijn van zwemdiploma’s A en B. De inschrijving is onder vermelding van je naam, leeftijd en zwemdiploma’s.

De kosten voor deze prachtige dag bedragen slechts € 15,00 per deelnemer.

Het programma ziet er als volgt uit :
07:00 verzamelen bij clubhuis HSV Groot Rotterdam
07:30 uur vertrek met de bus vanaf clubhuis Rotterdam naar Trailerhelling De
Banaan (ligt aan de zuid-oostzijde van de haringvlietbrug).
08:30uur briefing op De Banaan voor captains en de deelnemers
09:00 uur start wedstrijd.
14:00 uur einde wedstrijd
15:00 uur start BBQ en prijsuitreiking bij de Hoezemoos
18:00 uur retour clubhuis HSV Groot Rotterdam.

Wil jij deelnemen aan deze prachtige dag, schrijf je dan in via het contactformulier op onze website:
Contactformulier Algemene vragen - HSV Groot Rotterdam (groot-rotterdam.nl)

De NKS organisatie en deelnemers kijken er naar uit om jullie te ondersteunen in de strijd om deze prestigieuze titel. Doe je best, maar vooral veel plezier gewenst!

Tight Lines &  Fair Play,
NKS Dutch Zander Masters

Location Clubhuis HSV Groot Rotterdam
Pearl Buckplaats 29
Rotterdam
Zuid-Holland
3069 BZ
Nederland
06-12748454
  • Hits: 273