Koppelcompetitie Streetfishing 2019

 Streetfishing

Streetfishing2


Wanneer:
8 september Zuid/Noordereiland  09-15 uur
13 oktober Centrum Rotterdam 14-20 uur
10 november Delfshaven  06-12 uur

Belangrijkste voorwaarden:

⦁ Deelnemers kunnen zich uitsluitend als koppel (2-tal) inschrijven.
⦁ Er is plek voor maximaal 25 koppels en deelname is vanaf 16 jaar.⦁ Inschrijving is € 60,- (+ € 25,- borg voor meetlint) per koppel voor deze 3 wedstrijden. 
⦁ Het totaal van € 85,- dient overgemaakt te worden naar:    NL 98 INGB 0668 6062 58, t.n.v. HSV Groot Rotterdam onder vermelding van:    Streetfishcompetitie + “de namen van de deelnemers én het koppelnaam”.
⦁ Deelnemers dienen ook een email te sturen naar  onder vermelding van: de naam van het team,  namen deelnemers, emailadres en  mobiele telefoonnummer.
⦁ De volgorde van ontvangst van het inschrijfgeld bepaalt de volgorde van de inschrijving.
⦁ Bij deze competitie zijn geldprijzen te winnen: 1e prijs € 500,- , 2e prijs € 400,- , 3e prijs € 300,- , 4e prijs € 200,-  ,5e prijs € 100,-.
⦁ De registratie van de vangsten wordt verzorgd door middel van de Score Fishing app (dient men zelf aan te schaffen voor € 2,19). Het gebruik van een smartphone met GPS is dus verplichting.
 ⦁ Geldige Vispas van HSV Groot Rotterdam, of van de zusterverenigingen SVBD Delfsland of GHV ’t Groene Hart, is noodzakelijk. 
⦁ Er is geen minimum maat. De lengte van de gevangen vis in hele centimeters is het aantal punten. Voor de einduitslag geldt de som van de 3 wedstrijden, waarbij alléén de volgende vissen meetellen: grootste 3 snoeken, grootste 10 baarzen en grootste 5 snoekbaarzen.
⦁ Iedere deelnemer mag maximaal 2 hengels bij zich hebben, maar met maximaal 1 hengel tegelijkertijd vissen. 
⦁ Er mag uitsluitend met kunstaas worden gevist.
⦁Ieder koppel dient een onthaaktang, kniptang, onthaakmat en een 5 meter lange schepnet bij zich te hebben.Voor aanvang en tijdens de competitie zal hierop gecontroleerd worden.
⦁ Na bevestiging deelname ontvangt u het volledige wedstrijdreglement en programma.

Waar mag ik vissen?

Volg ons!

Blijf op de hoogte met:

Copyright © 2019 HSV Groot Rotterdam. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians