Roofvisser van het jaar 2018 Groot Rotterdam.

 

Wederom gaan we in 2018 vissen voor de titel Roofvisser van Groot Rotterdam 2018, hoe kun je deze titel verdienen?

Om in aanmerking te komen voor deze titel moet je lid zijn van Groot Rotterdam.

Probeer in dit jaar dat wij vissen een snoek, baars en snoekbaars te vangen, de grootste van deze 3 vissen worden geteld in alle wedstrijden die wij in dat jaar vissen.

Dus het is niet noodzakelijk om alle wedstrijden te moeten vissen, als je in staat ben om in bijvoorbeeld 2 wedstrijden de 3 soorten te kunnen vangen dan kan het mogelijk zijn dat dit genoeg is, en dan kun je de overgebleven wedstrijden op jacht gaan om je grootste vissen aan te scherpen.

Deze grootste vissen worden bij elkaar op geteld en na de laatste wedstrijd worden de grootste vissen opgeteld in cm, en degene met de meeste cm heeft de titel Roofvisser van Groot Rotterdam 2018.

Dus als voorbeeld, een gevangen snoek van 98cm, een baars van 21 cm en een snoekbaars van 62 cm als grootste vissen dat jaar , is bij elkaar 181cm op de lijst aan het einde van het jaar.

Bij een gelijk aantal cm geld de meeste gevangen snoeken van de deelnemer, dan snoekbaars en als laatste de baars, die door de deelnemer in dat jaar gevangen zijn , dus dan is de deelnemer met de meeste vissen de winnaar.

Bij het niet vangen van deze 3 soorten vis geld dan de cm opgeteld van de overgebleven 2 soorten vis.

De  wedstrijden zullen door het hele jaar op verschillende locatie’s gehouden worden in de regio, waar het vangen van alle vissen aan bod kunnen komen.

De titel zal uitgereikt gaan worden in de inloop middag van de roofvisafdeling van het clubhuis in januari 2019.

Tevens zullen er ere prijzen zijn van grootste snoek, snoekbaars en baars.

Deelname kost 3 euro per wedstrijd en op elke wedstrijddag gaat het inleg geld van deze dag er uit naar de dag winnaar en grootste vis van de dag met natuurlijk de ere prijs die beschikbaar gesteld wordt door het bestuur van Groot Rotterdam.

Bij weerswaarschuwing code geel ( storm of gladheid) en ijsgang, de avond te voren bellen naar 0652898234 over het doorgaan wedstrijd.

Code oranje en rood altijd afgelast!

Info en opgave voor de wedstrijden  

 

Visdatums 2018; 17 juni

                               26 Augustus

                               30 September Bootjesdag

                               10 November

                               8   December

Zoeken