Skip to main content

Events Calendar

Download as iCal file
3 kamp snoekvissen
Saturday 15 December 2018, 07:45
Hits : 470
by
Contactpersoon arie meijer

 15 December 2018 3 Kamp snoek vissen.

 

AFGELAST i.v.m. IJSGANG

 Groot Rotterdam, GHV het Groene Hart en de SVBD houden op deze dag een 3 kamp in de wateren van Rotterdam Zuid
Verzamelen doen we tot 07.45 uur bij Hengelsport Rotterdam, Sportsingel 17, 3078XS-Rotterdam, en er zal gevist worden van 08.00uur tot 14.00 uur.
Om 14.30 uur zal bij Hengelsport Rotterdam de winnaar bekend worden gemaakt.

De manier van vissen is vrij, je kunt met dood aas vissen of met kunstaas in de wateren van Rotterdam Zuid ten noorden van de A15 en aan de westkant van de A16, dus niet in Barendrecht en Ridderkerk, met max.2 hengels en alleen snoek telt.

3 kamp Rotterdam Zuid 0001
Neem een fotocamera mee om je vangst vast te kunnen leggen met de ter plaatse uitgereikte dag herkenning sticker, dit om alles zo eerlijk als mogelijk te kunnen laten verlopen
Er zal uitsluiten met doodaas en kunstaas gevist kunnen worden, en de diverse uitstekende doodaas soorten en kunstaas zijn eventueel ook bij bestelling te koop bij Hengelsport Rotterdam.

 LET OP! lees de bepalingen en voorwaarden in uw vergunning.                                                                                                        

 Groot Rotterdam is niet verantwoordelijk voor enig schade en/of letsel opgelopen tijdens een bijeenkomst of visdag, en natuurlijk is het gebruik van een goede onthaak tang, kniptang en onthaakmat een must, en een goed meetlint om de vis betrouwbaar op te kunnen meten.

 Informatie en aanmelden voor de leden van Groot Rotterdam voor deze dag kan uitsluitend via E-mail op roofvissen@groot-rotterdam.nl 
Daar wij in dit jaargetij te maken kunnen hebben met ijsgang of zware storm en gladheid is het raadzaam om de avond van te voren contact op te nemen met jullie roofviscoordinatoren na 18.00 uur 0652898234, bij weerswaarschuwing code oranje en code rood gaat de wedstrijd niet door. 
Info en viswaterkaart staan op de site van Groot Rotterdam.

 Vriendelijke groet; de roofvisafdeling Groot Rotterdam .

 

 

 

Location Hengelsport Rotterdam
Sportsingel 17
Rotterdam
Zuid Holland
3078XS
Nederland
roofvissen@groot-rotterdam.nl