Skip to main content

Op bezoek bij: Wesdijk Hengelsport in Barendrecht

(Gepubliceerd in HAAK 3; auteur Gijs Nederlof) Een van de hengelsportwinkels waar vergunningen van HSV Groot Rotterdam verkrijgbaar zijn, is Wesdijk Hengelsport. Wesdijk Hengelsport bestaat al sinds 1963 en is in haar bestaan verschillende keren verhuisd. Willem Stein nam het bedrijf tien jaar geleden over en is nu de drijvende kracht achter de winkel en de bijbehorende online shop.

gevel640

Gevestigd aan de Eurekaweg 12 in Barendrecht is de winkel goed te bereiken. Gratis parkeerruimte voor de deur, wat wil je nog meer. We gaan de trap op naar de 250 m² grote winkel op de eerste etage. De winkel is overzichtelijk ingericht en de verschillende hengelsportdisciplines zijn goed vertegenwoordigd.  

hengelvak

Zo is er een groot assortiment voor de karper- en roofvisser aanwezig. Ook de liefhebber van het vissen op zout water heeft keus genoeg. Het moet wel gek zijn als je in deze winkel niet kunt vinden wat je zoekt. Het vissen in Noorwegen wordt ook steeds populairder en dat zie je ook terug bij Wesdijk Hengelsport. Er is een groot assortiment producten aanwezig voor sportvissers die richting Noorwegen gaan om daar een hengeltje uit te gooien.  Als witvisser en liefhebber van het vissen op forel kun je in deze winkel ook goed terecht. Voor een dag vissen in de omgeving van Barendrecht en Rotterdam is dus alles te verkrijgen.

klanten

Naast een uitgebreid assortiment aan hengelsportproducten is er ook een complete range aan vers aas verkrijgbaar. Voor de witvisser zijn er natuurlijk verse maden, casters, dauwwormen en mestpiertjes te koop. Als zoutwatervisser kun je er terecht voor verse pieren, (steek)zagers en kleine kweekzagers. Ook zijn er ingevroren tappen en mesheften aanwezig.  Uiteraard is er ook dood aas verkrijgbaar. Daarbij is het natuurlijk wel nuttig om te weten of je graag op zout- of op zoetwater met dood aas gaat vissen. Om er zeker van te zijn dat je niet misgrijpt, is het verstandig om via 0180-453106 vooraf het aas te reserveren dat je nodig hebt.

roofvishoek

Met de product- en hengelsportkennis van de crew van Wesdijk Hengelsport zit het ook goed. De medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren sportvissers die je perfect kunnen adviseren welke producten je nodig hebt voor welke visserij.  Het leuke van zo’n ervaren crew is dat ze je ook nog eens precies kunnen uitleggen wanneer en op welke locatie je de meeste kans op vis hebt.

vastestokken

Mocht je niet in staat zijn om de winkel te bezoeken, dan kun je ook via www.wesdijk.nl/hengelsport de benodigde materialen bestellen. De prijzen in de online shop zijn dezelfde als in de winkel. Zo weet je zeker dat je altijd de scherpste prijs krijgt aangeboden. Op de website vind je ook de openingstijden van de winkel.

Meer weten over?


Activiteiten

Kijk snel wat de eerstvolgende activiteiten zijn en doe gezellig mee.

Lid worden

Gebruik onderstaande link voor meer informatie om lid te worden.

Vergunningen

Gebruik onderstaande link om snel een vergunning aan te vragen.

Viswaterkaart

Gebruik onderstaande link voor meer informatie om lid te worden.