Stroperij melden?

Wanneer je het vermoeden hebt van visstroperij, kan je contact opnemen met Sportvisserij Zuidwest Nederland (0162 - 69 10 07) of Sportvisserij MidWest Nederland (0251 - 31 88 82).
Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld! Voor urgente meldingen buiten kantooruren, kan je bellen met het landelijke meldpunt visstroperij van de NVWA (0900 0388, 24 uur per dag).

Storing online vergunningen module opgelost

De storing in het online betaalsysteem voor de aanschaf van dagvergunningen is opgelost.
Door deze hardnekkige storing kon het voorkomen dat er niet betaald kon worden waardoor de stransactie werd afgebroken.

Mocht u toch weer problemen tegenkomen, mail naar

Aanschaf Clubhuis

Op vrijdag 9 december j.l.  is er in een extra vergadering besloten om alle activiteiten die ingezet zijn om tot aankoop van het drijvend Admi kantoor te staken
Boot
Nadat alle offertes waren ontvangen bleek dat de exploitatie hoger uitkwam dan door bestuur vooraf was vastgesteld.
Nog dezelfde avond heeft het bestuur de voorzitter van de adviescommissie over het besluit geïnformeerd.

Sportvisser gedraag je!

Als hengelsportvereniging worden we steeds vaker geconfronteerd met klachten van omwonenden van ons viswater: Overlast, rommel, en schade aangebracht door ( sport) vissers.