Aanschaf Clubhuis

Op vrijdag 9 december j.l.  is er in een extra vergadering besloten om alle activiteiten die ingezet zijn om tot aankoop van het drijvend Admi kantoor te staken
Boot
Nadat alle offertes waren ontvangen bleek dat de exploitatie hoger uitkwam dan door bestuur vooraf was vastgesteld.
Nog dezelfde avond heeft het bestuur de voorzitter van de adviescommissie over het besluit geïnformeerd.

Sportvisser gedraag je!

Als hengelsportvereniging worden we steeds vaker geconfronteerd met klachten van omwonenden van ons viswater: Overlast, rommel, en schade aangebracht door ( sport) vissers.

Stroperij melden?

Wanneer je het vermoeden hebt van visstroperij, kan je contact opnemen met Sportvisserij Zuidwest Nederland (0162 - 69 10 07) of Sportvisserij MidWest Nederland (0251 - 31 88 82).
Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld! Voor urgente meldingen buiten kantooruren, kan je bellen met het landelijke meldpunt visstroperij van de NVWA (0900 0388, 24 uur per dag).

Kaart Rotterdamse Hengelvergunning

Er  komt geen nieuwe waterkaart beschikbaar die aangeeft waar u in 2017 mag vissen met de Rotterdamse hengelvergunning  ( € 5,- document).
U kunt gewoon de waterkaart 2015 gebruiken
Uiteraard geldt deze kaart ook voor leden van Groot-Rotterdam of haar zusterverenigingen.

Download deze kaart in pdf formaat hier