Help de weidevogels een handje!

HSV Groot Rotterdam heeft visrechten in de Krimpenerwaard. Daaronder valt ook de Reekade, die ligt aan beide zijden van de N207, tussen Bergambacht en Stolwijk. Het gebied is voor weidevogels als grutto, kievit, scholekster en tureluur een van de belangrijkste broedgebieden in de Krimpenerwaard.Grutto

Het gaat niet goed met de weidevogels in Nederland. Vrijwel alle boeren in het gebied doen mee aan de weidevogelbescherming. Ook wij vissers kunnen een handje helpen door broedende vogels met rust te laten!

Lees verder

Sportvisserij aan banden??

In de Telegraaf van 17 juni j.l. staat een artikel over de plannen om het sportvissen in de gemeente Rotterdam aan banden te leggen. Dit heeft onze vereniging onaangenaam verrast! Al jaren hebben wij goede contacten met de diverse afdelingen van de gemeente Rotterdam, maar de plannen en het advies van de commissie zijn ons tot op heden niet bekend. Wij zullen vandaag nog het advies opvragen en tevens om een gesprek met de VVD wethouder Bert Wijbenga vragen. Indien nodig zullen wij ondersteuning aan Sportvisserij Nederland vragen.

Lees verder

Meer weten over?


Activiteiten

Kijk snel wat de eerstvolgende activiteiten zijn en doe gezellig mee.

Lid worden

Gebruik onderstaande link voor meer informatie om lid te worden.

Vergunningen

Gebruik onderstaande link om snel een vergunning aan te vragen.

Viswaterkaart

Gebruik onderstaande link voor meer informatie om lid te worden.

Waar mag ik vissen?

Volg ons!

Blijf op de hoogte met:

Copyright © 2021 HSV Groot Rotterdam. Alle rechten voorbehouden.
Website verzorgd door Lucians met tekeningen van Ivan Oroz