Werpcursussen vliegvissen regio Rotterdam 2018

De werpcommissie van Groot-Rotterdam organiseert ook dit dit jaar drie verschillende cursussen waarin het werpen met een vliegenhengel centraal staat.
Op woensdagavond 21 maart is er een introductie- / theorieavond in ons clubhuis aan de Pearl Buckplaats 29 , het begint om 19.30.

Lees meer

Foto-impressie werplessen 2017

Afgelopen week zijn de werplessen van Groot Rotterdam weer van start gegaan.
Ondanks de kou was het enthousiasme van de deelnemers weer verwarmend.
Hieronder volgt een fotoimpressie:

Lees meer

Zeeforel middag

Op zondag 24 april zjn enkele leden van de vliegvisvereniging achter de zeeforel aan gegaan in onze eigen Rotterdamse haven. De harde noordwesten wind zorgde ervoor dat het lastig was om een stek te vinden waarbij de wind enigzins in de rug stond èn waar het geen broedgebied betrof. Ook moest er plek zijn voor de ca. 10 deelnemers aan deze visafspraak.

Lees meer

Wiggle tail streamers binden

Op woensdag 26 oktober 2016 stond de wiggle tail streamer op het programma. Deze streamer is geschikt voor snoek, baars en snoekbaars. Een van de coördinatoren koos voor vooral felle kleuren.wigle tail streamers

Met de beschikbaar gestelde bindmaterialen heeft iedereen een eigen creatie kunnen creëren onder de begeleiding van Arnold van Duyn.

Iedereen heeft weer zijn vliegendoos aan kunne vullen. Hopelijk zullen de streamers snel de nodige vissen opleveren, dat zal de praktijk moeten uitwijzen.

  • 1
  • 2

Zoeken