Verslag Bootjesdag 28-5-2017

De opening van het roofvis seizoen begon gelijk met een bootjes dag in de Biesbosch onder tropische temperaturen, de 25 deelnemers stonden stipt op tijd op de locatie van jachthaven Oversteeg in Werkendam om daar in hun huurbootje of eigen boot die daar te water gelaten kon worden in te schepen.

Lees meer

Wedstrijdverslag 18-2-2017 Voorne & Putten


Vroeg in de ochtend rond 7 uur verzamelde 15 van de 17 opgegeven vissers zich bij Hengelsport Molenberg te Spijkenisse, 2 vissers kwamen niet opdagen zonder afmelding, om deze 2e wedstrijd van de competitie Roofvisser van het jaar Groot Rotterdam te gaan vissen.

Lees meer

Verslag snoekdag Voorne & Putten 3-12-2016

Vroeg in de ochtend om 7 uur kwamen de eerste vissers zich melden bij Hengelsport Molenberg in Spijkenisse om de eerste snoek dag van Voorne & Putten te gaan vissen, het weer was gewoon goed met een lichte nachtvorst en nagenoeg geen wind.

Lees meer

Verslag 3 kamp 6-11-2016

Deze dag werden wij welkom geheten in het mooie clubhuis van onze Haagse vrienden van de GHV , want zij organiseerde dit jaar de 3 kamp.
Na een lekker bakje koffie en de briefing gingen we op pad naar het viswater, dit water lag niet naast de deur want er zou worden gevist in de polders van Hazerswouden, een voor ons onbekend gebied tussen de vele kassen in.
Er mocht deze dag gevist worden met zowel doodaas als kunstaas.
Deze dag die gekenmerkt werd door de vele regen gaat nu niet echt de boeken in als zijnde een top dag, want de roofvissen lieten het deze dag echt afweten, maar onze Haagse vrienden waren op dreef, zij wonnen met een zeer klein verschil de 3 kamp en Groot Rotterdam werd 2e en als laatste was daar de Delftse .
Dus volgend jaar zijn we hopelijk te gast bij de SVBD in hun wateren en laten we dan proberen om de cup terug te gaan halen naar Rotterdam.

Zoeken