Verslag 2e roofviswedstrijd 26-8-2018

Verslag 2e Roofviswedstrijd 26-8-2018

Op deze zondagmorgen waren we te gast bij De Zalmforel in Geervliet om te verzamelen voor de 2 roofviswedstrijd, daar het water na de zinderende warme zomer nu na wat buien flink ging afkoelen kon het wel eens gebeuren dat ook de roofvissen er zin in gingen krijgen om ons aas te pakken,

Lees meer

Verslag 5e wedstrijd roofvisser van het jaar 2017

.

Op deze stralende zondag ochtend om 7 uur stonden de deelnemers te trappelen om de roofvissen die onder de hefbrug aan het springen waren te gaan belagen.

Er waren 2 jeugdvissers aanwezig die met hun vader Willem Schrarrenberg een dagje de havens onveilig kwamen maken en dat wordt natuurlijk door alle deelnemers op prijs gesteld dat de jeugd ook mee ging doen.

Lees meer

Verslag 4e wedstrijd roofvisser van het jaar

Op  zondag ochtend 2 juli stonden om 06.45 uur de 14 deelnemers te trappelen om de 4e wedstrijd voor de titel roofvisser van het jaar 2017 Groot-Rotterdam te gaan vissen in de havens  van Rotterdam Zuid.

Het was verzamelen geblazen onder de hefbrug en van daaruit konden de vissers na de instructie en mededelingen van de roofvis coördinator op pad gaan.

Lees meer

Zoeken