De Vereniging HSV Groot Rotterdam

Opgericht dd. 8 juli 1955
Goedgekeurd bij Koninklijk besluit op 5 april 1956
Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 40341017

Groots in Rotterdam en omstreken.

Met als doelstelling het bevorderen van de hengelsport heeft de vereniging zijn grootste aandacht geschonken aan het vergaren en behouden van visrechten in en om Rotterdam. Het onderhouden van een gezonde en evenwichtige visstand behoort daarbij. Daarnaast wordt door steeds meer organisaties en overheidsinstanties een beroep gedaan op de kennis en ervaring binnen onze vereniging voor het opstellen van allerhande beleidsplannen voor allerlei onderwerpen die met de sportvisserij te maken hebben. De vereniging kan daarvoor een beroep doen op een bestuur, dat op dit moment bestaat uit 6 leden.

De vereniging bestaat inmiddels uit ruim 15.000 leden en zo’n 15.500 hectare viswater en is daarmee een van de grootste verenigingen van Nederland.

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40341017
Onze statuten kun je hier downloaden. Ons Huishoudelijk regelement hier.
Tijdens de Algemene ledevergadering hebben wij een regelement van orde, dit kan je hier downloaden.

Zo’n omvangrijk pakket kun je niet met alleen dít bestuur beheren en uitvoeren. Het bestuur laat zich dan ook bijstaan en adviseren door een aantal vaste commissies. Zo kennen we:

Contactgegevens:
        Wilt U meer weten over onze vereniging dan op deze website is te vinden?
        Wilt U meer weten over uw VISpas?
        Wilt U contact met de ledenadministratie (om lid te worden of uw adres te wijzigen?
        Wilt U iets kwijt over de website?
        Wilt U wel eens met ons persoonlijk spreken?

Ga naar het overzicht van alle contactmogelijkheden

Verkooppunten

Gebruik onderstaande link voor een overzicht van alle verkooppunten.

Verkooppunten

Bekijk de viswaterkaart met het overzicht van al ons viswater.

HAAK magazine

Lees snel het laatste nummer van ons verenigingsblad HAAK.

HAAK lezen