Skip to main content

Events Calendar

Download as iCal file
1e wedstrijd roofvisser van het jaar 2018
Sunday 17 June 2018, 07:00
Hits : 247
by
Contactpersoon arie meijer

 

17-6-2018 roofvisdag Midden Delftland.

 

 

 

Deze dag zal de 1e wedstrijd gevist worden in Midden Delftland en deze zal mee tellen voor de titel Roofvisser van het jaar 2018 Groot Rotterdam.

 Er mag deze dag uitsluitend met  kunstaas en doodaas gevist worden met max. 2 hengels, en alleen snoek, snoekbaars en baars tellen mee.

 De plaats waar deze dag gevist zal worden zijn de wateren in midden Delftland zoals Vlaardingse vaart, trekvliet, Bonervliet enz enz. 

   Verzamelen is tot uiterlijk 07.15 op de parkeerplaats van Cafe Vlietzicht, Vlaardingsekade 60, Schipluiden, navigeer naar de Willemoordseweg, het cafe zit naast de kruising Willemoordseweg Vlaardingsekade

 

 Het is vissen van 07.30 uur tot 12.30 en we komen dan weer rond 12.45 uur terug bij de parkeerplaats voor de uitslag en de ere prijs van deze dag.

 

 Deelname voor deze dag is € 3,00 p.p. en het inleg geld wordt verdeeld 2/3 voor de winnaar en 1/3 voor de grootste vis van de dag, dus neem gepast geld mee a.u.b.

 

Maak een duidelijke foto van je vangst die op een  onthaakmat ligt, met een duidelijke aanduiding van een meetlat of meetlint, zonder onthaakmat wordt je vangst niet geteld!

 Een goede onthaak tang of kniptang is natuurlijk een must voor deze dag.

 Opgave & informatie voor deze dag kan uitsluitend via mail roofvissen@groot-rotterdam.nl

 

 Deelname is voor eigen risico en Groot Rotterdam kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade.

 

 

 

Namens de roofvis afdeling Arie Meijer, Hans Snelleman en Thijs Blaauw.

 

Location Cafe Vlietzicht
vlaardingsekade 60
Schipluiden
Zuid Holland
Nederland
roofvissen@groot-rotterdam.nl