Skip to main content

Events Calendar

Download as iCal file
eindejaars wedstrijd(open) & prijs uitreiking 2019
Saturday 28 December 2019, 07:30 - 15:00
Hits : 964
by
Contactpersoon arie meijer

 

28 december 2019 Eindejaars snoekwedstrijd

 

&

 

Prijsuitreiking roofvisser van het jaar 2019.

 

Op deze open wedstrijd telt alleen snoek. De plaats waar deze dag gevist zal worden zijn de wateren op het eiland Voorne & Putten, met bekende stekken zoals het Brielse meer, Haringvliet, Voedingskanaal, Kanaal door Voorne en de wateren rond Abbenbroek waar zeer grote snoeken te vangen zijn.                                                                                                                                               Let wel op, niet in elk water mag je vissen, dus kijk je vergunning na. 

 Verzamelen is tot uiterlijk 7.30 uur bij De Zalmforel, Oud Hoenderhoeksedijk 3, Geervliet, of kijk even voor de routebeschrijving op www.dezalmforel.nl (zie kaartje op de site)

Vissen is van 07.45 tot 14.00 uur met 2 hengels met kunstaas en/of doodaas. We zijn dan weer uiterlijk om 14.20 terug bij De Zalmforel.

 

Deelname voor deze dag zal € 7,50 p.p. kosten , dit i.v.m. met de kosten voor geheimzinnige bollen.

 

Overgebleven inleggelden deze dag worden ook weer als geldprijzen uitgekeerd.

 

Naast de geldprijzen zullen er vele prijzen te winnen zijn die gedoneerd zijn door Maximum Services B.V., Hengelsport Molenberg, Floorcenter B.V, Eggers Webshop, Sportboat repair, Komduur watersport, PWR Re-integratie, Hebo Baits,  Hengelsport Avicentra, Kont v/h Paard.

De winnaar is degene met de meeste totaal aantal cm aan snoek, mocht er meerdere vissers zijn met een gelijk aantal cm dan geld de meeste snoek, mocht dat dan ook het zelfde zijn dan wie de grootste snoek heeft. 

Als het voorgaande dan nog gelijk is dan beslist het lot.

 

Dit geldt tevens voor de nummers 2 en 3, enz, enz.

Maak een duidelijke foto van je vangst met de kop naar links op de foto met de wedstrijdkaart die op een onthaakmat ligt, met een duidelijke aanduiding van een meetlat of meetlint. LET OP; zonder onthaakmat wordt je vangst niet geteld!

 

Op deze dag zullen voorafgaande aan de prijsuitreiking van de eindejaarswedstrijd de winnaars bekend worden gemaakt van de competitie roofvisser van het jaar 2019 Groot Rotterdam, dus jong en oud zijn welkom deze dag.

 

 Informatie & opgave kan op roofvissen@groot-rotterdam.nl

 

Op deze dag zou het zomaar mogelijk kunnen zijn dat er sprake is van zware ijsgang, als dat zo is dan beslist de roofvisafdeling de avond van tevoren of de wedstrijd doorgaat of niet, dus is het raadzaam om te bellen tussen 18.00 uur en 20.00 uur met Arie Meijer, 06-52898234.

 

Met vriendelijke groet, Arie, Hans en Martijn.

 

 

 

Location De Zalmforel
Oud Hoenderhoeksedijk 3
Geervliet
Zuid Holland
Nederland
roofvissen@groot-rotterdam.nl