Skip to main content

Winderige winde

Zondag 17 mei zijn er leden van de vliegvisafdeling afgereisd naar Werkendam. De bedoeling was met de droge vlieg te gaan vissen, maar de winderige omstandigheden gooide roet in het eten. Gekozen werd voor de natte vlieg of de nimf en vol goede moet stapten men het water in.

IMGP1626 2

Zorgvuldig werd er naar de dammetjes toegevist en als snel met resultaat. Ryan kon al snel een roofblei landen die een snel binnengestripte natte vlieg voor een lekker hapje aanzag. Niet veel later kon hij een mooie winde landen. Daarna vielen de vangsten stil en de volgende dammetjes werden opgezocht. Ook Evert kon op de kop van de dam een paar mooie windes landen. Een dammetje verder werd er weer een mooie winde gehaakt.

20150517 114255 resized

Omdat de wind verder was toegenomen en de kleur van het water veranderde in een donkere koffiekleur namen de vangsten al. Ryan ving met het oefenen met een switch-hengel nog een mooie roofblei.Ondanks de slechte voorspellingen waren er toch mooie vangsten mogelijk. Wat later in het jaar nog een keer onder betere omstandigheden, moet nog betere resultaten op kunnen leveren!

 

  • Hits: 3295