Skip to main content

Open viswedstrijd HSV Groot-Rotterdam in samenwerking met Park Hitland op zaterdag 1 juni 2024

Uitnodiging voor een OPEN viswedstrijd HSV Groot-Rotterdam in samenwerking met Park Hitland op zaterdag 1 juni 2024 in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Ons is verzocht door de heer Ton Aker, beheerder van het Park Hitland om een viswedstrijd te organiseren dit naar aanleiding van de feestweek georganiseerd in verband met het 50 jarig jubileum van het park.
In dit Park zijn grote vijvers van elk een hectare groot, waarin een goed bestand van vis aanwezig is. Doordat de loopafstanden vanaf de Hitlandparkeerplaats, aan de zuidzijde van het park, vrij groot zijn, is het bij hoge uitzondering om de visplaatsen met de auto te bereiken, toegestaan.
Ook een lunchpakket verzorgd door Park Hitland wordt rond 12 uur op de visplaatsen gebracht.
De wedstrijd is eveneens voor niet leden van HSV Groot Rotterdam.
Het parcours zal worden uitgezet over 4 grote vijvers die allemaal een diepte hebben van 1,5 meter. Omdat dit echte poldervijvers zijn is de bodem erg zacht. Op elke vijver worden 10 visplekken gemaaid zodat het maximale aantal deelnemers beperkt is tot 40.
Hitland

De regels:
- Kantnummers worden op de Hitlandparkeerplaats geloot
- Vissen met 1 hengel alsmede maximaal 4 opgetuigde hengels op de kant -
Snoek, snoekbaars en paling tellen niet mee
- Er wordt op gewicht gevist.
- Maximmal 20 kg per leefnet.
Inschrijfgeld: 10 Euro per persoon Inschrijving tot 28 mei 2024 per email aan: witvissen@groot-rotterdam.nl met vermelding van uw naam en voorletter.
Tegelijk met uw inschrijving per e-mail dient u het inschrijfgeld van €10,- over te maken op bankrekening NL14INGB0000080375 t.n.v. HSV Groot Rotterdam onder vermelding viswedstrijd Park Hitland.
De loting is om 06.30 uur. Het beginsignaal om 08.00 uur, het eindsignaal om 14.00 uur. Om 12 uur wordt de lunch gebracht, een en ander verzorgd door het Park Hitland en HSV Groot Rotterdam.
De loting en de prijsuitreiking vindt plaats op de parkeerplaats aan de zuidzijde van het park “Hitlandparkeerplaats Groenendijk Nieuwekerk aan den IJssel” Voor elke sector van 10 visplaatsen zijn er 4 geldprijzen te winnen, plus voor de overall winnaar de Hitlandbokaal.
De prijsuitreiking, onder het genot van een drankje en klein hapje direct na de wedstrijd.

Namens de organisatoren: Ton Aker (beheerder Park Hitland) Jan en Hans

  • Hits: 441