zeer slechte vangst in Heemkanaal

Het Heemkanaal in Zoetermeer hadden we in clubverband nog niet eerder bezocht. Het werd helaas een grote teleurstelling. Winnaar werd Hans Speulman met 265 gram, André de Bruin werd tweede met 95 gram en Jan van der Burg had ook nog iets in zijn leefnet: 20 gram. De rest van het gezelschap had helemaal niets! Een dag om snel te vergeten.

30 april Oude Rijn

Onze tweede wedstrijd vond plaats op 30 april. De Oude Rijn werd voor het eerst sinds enkele jaren weer eens bezocht. Voor sommigen werd het een mooie ochtend, anderen hebbben het als teleurstellend ervaren.

Lees verder

19 maart Boerengat

De eerste wedstrijd zit er weer op. Een lastige wedstrijd voor de meeste deelnemers, maar Serge Defaix wist met afstand de meeste vis te landen. 

Lees verder

Overlijdensbericht

Op 6 februari is Jan Krabbendam onverwacht overleden.
Jan deed vorig jaar voor het eerst aan onze competitie mee en hij werd direct onze kampioen. Het was al bekend dat hij een kundig wedstrijdvisser was en velen zullen hem ook gekend hebben als medewerker van Wout van Leeuwen, de bekende hengelsportwinkel in Vlaardingen.
Jan was een vriendelijke man die anderen graag tips en goed raad gaf.
Dit nieuws werd dan ook door eenieder als een groot verlies ervaren.
Jan was een erg fanatieke wedstrijdvisser, zo was hij al weer bezig met het plannen van trainingen voor de grote voorjaarswedstrijden in de regio. Jan is 71 jaar geworden.
We zullen hem missen!

Waar mag ik vissen?

Volg ons!

Blijf op de hoogte met:

Copyright © 2022 HSV Groot Rotterdam. Alle rechten voorbehouden.
Website verzorgd door Lucians met tekeningen van Ivan Oroz