Skip to main content

Skills & Stripes 2024

Beste Leden van HSV Groot Rotterdam, deelnemers Skills & Stripes & Belangstellende, 

Na een jaar afwezigheid komt de Skills & Stripes terug.

Deze keer niet meer georganiseerd door Next Level Fishing onder leiding van de gepassioneerde eigenaar Michel Oostdijk, maar door HSV Groot Rotterdam.
Michel draagt zijn “kindje” over aan een evenzeer gepassioneerde hengelsportvereniging, die een gedreven team van ervaren organisatoren zal inzetten om de editie van 2024 wederom te laten slagen.  
Bij de overdracht was het van belang dat het concept namelijk: vissen met aangewezen kunstaas, de passie en gezelligheid bewaard blijven tijdens dit unieke ééndaagse event gericht op het baarsvissen.

 LOGO Skills and Stripes

De komende tijd tussen nu en maart 2024 zal Michel zijn kennis delen met het bestuur van HSV Groot Rotterdam, Björn Neve & Peter Gijzen die in maart 2024 het startsein zullen geven voor de Skills & Stripes.  
Wil je nu in maart kans maken op de titel van de Skills & Stripes 2024, hou dan vooral de websites en socials in de gaten waarop de vordering zal worden gedeeld met jullie. 
Als HSV Groot Rotterdam bedanken wij Michel voor het vertrouwen in de kennis en kunde van ons in het succesvol voortzetten van dit prachtige event. 

Stay tuned voor meer informatie over de Skills & Stripes 2024. 

Klik hier voor meer infomatie over Skills and Stripes en hoe je kan inschrijven

Practice the Skill & Catch the Stripes, 

HSV Groot Rotterdam 

  • Hits: 192