Afdeling De Slufter

logoslufter 150x150Afdeling De SLUFTER is een strandvisafdeling in de ruimste zin des woords. Een zeer dynamische, creatieve maar zeker ook gezellige afdeling waar ieder lid zich thuis kan voelen. De leden maken immers de vereniging. Er is plaats voor iedereen: heren, dames, jongens en meisjes, ervaren vissers, wedstrijdvissers en beginnende vissers.

Vissen is in eerste instantie een individuele sport waarbij je op jezelf bent aangewezen. Het is echter ook een hobby die heel goed in teamverband kan worden beoefend. Een trede hoger is het wedstrijdvissen, gebruikmakend van technieken en verruiming van inzicht. Deze thema’s lopen als een rode draad door onze afdeling.

Het clubhuis
De Slufter heeft een eigen clubhuis gelegen aan de Dintelweg 127 Rotterdam Europoort wat door een grote mate van zelfwerkzaamheid tot stand gekomen is. Het clubhuis wordt door Wim Kruining, ook een van de oprichters en nu ook recent in HSV Groot-Rotterdam actief geworden is als penningmeester, gerund.
Het clubhuis verzorgt de centrale functie tijdens alle evenementen, zoals clubwedstrijden maar ook grotere open zeeviswedstrijden en andere activiteiten zoals werpinstructie, lijnen knopen en andere instructie en thema-avonden.

Begeleiders en coördinatoren:

Wim Kruining

Wim Kruining

Coördinator

Arthur Fellinger

Arthur Fellinger

Coördinator

Waar mag ik vissen?

Volg ons!

Blijf op de hoogte met:

Copyright © 2023 HSV Groot Rotterdam. Alle rechten voorbehouden.
Website verzorgd door Lucians met tekeningen van Ivan Oroz